Založ si blog

Hry, ktoré sa žienky hrajú s chlapíkmi – a niekedy aj naopak IV.

Šesťdesiatdevina /69/

 

V tejto hre medzi žienkou a chlapíkom sa jedná v podstate o klasické bozkávanie a ochutnávanie partnera. Len je tu maličký detailík, ktorý je flagrantne naznačený polohou guliek na predmetných čísliciach 6 a 9  spojených v symetrickej číslovke 69, ktorá nie je prvočíslom.

Je to priam symbolické, že sa nejedná o prvočíslo, aj keď každé číslo sa udeje raz prvý krát, že?

Túto hru je veľmi vhodné si viacej krát zopakovať pre jej hlbšie pochopenie a  samozrejme, áno, aj hlbšie vychutnanie.

Pre tých menej chápanlivejších, resp. neskúsenejších hráčov nebudeme tajiť, že pointa hry tkvie v tom, že sa nedívame partnerovi do oboch očí, ale v podstate len do jedného oka.

V prípade žienky je to pohľad do oka jednookého hada /pre bližšie vysvetlenie pozri Juliu Roberts v Neveste na úteku/. V prípade chlapíka je vhodné si pripomenúť a ozrejmiť spoluprácu Michaela Douglasa so Sharon Stone v Basic instincte 1, hlavne v legendárnej posteľnej scéne dnes už klasického výučbového filmu.

Toto je ale len štartovacia pozícia. Z nej sa ochutnávaním jednoočiek partneri snažia zistiť, čo to preboha ten proťajšok pred nimi tam dole skrýva, a čírou náhodou, keď má teraz gebuľku už tam dole, tak mu to skúmanie až tak dobre nejde. Pri práci, teda pri objavovaní a následnom skúmaní jednookého objektu používame jazyk, pery, nos, prsty, bradu, vnútornú aj vonkajšiu stranu líca. V rámci možností prijímame a aspoň čiastočne vraciame / teda nevraciame v zmysle dávenia, ale dávame v zmysle vracania / nami ochutnanú a nami ochutenú tekutinu partnera naspak partnerovi – volá sa to prirodzená recirkulácia / v niektorej staršej literatúre je uvedená aj pod archaizmom : recirkulácia prirodzenia – tento termín môžeme použiť pre spestrenie hry/.

Prehráva ten partner, ktorý má plnú pusu a už nevie čo s tým…

 

Princeznička a kaluže

02.05.2021

Idem si tak na prvého mája so psom na prechádzku. Teda nie so psom, ale so sučkou, i keď to nemení pointu a podstatu prvomájového diania. Takou malou všetečnou jazvedčíčkou Leušou. Po poľnej ceste, kde po ranňajšom daždi sa ligotali v každej vyjazdenej jame prvomájové kaluže. Krásny to pohľad. A zrazu z čista jasna z hlavnej cesty odbočilo na poľnú krásne Volvo s [...]

Virgin

04.11.2019

Keďže okrem iného aj masírujem, bol mi dopriaty aj jeden skutočne neskutočný zážitok. Prišla mi na masáž jedna krásna deva. Severanka. S rešpektom vošla do kóje a uvidel som zmätok v jej nežných očiach pri pohľade na masážne lehátko. S mojou angličtinou som jej ukázal, kde si položí hlavičku, kde nohy, vybrali sme masážny olej , upokojil som ju, že bez jej wardrobe [...]

Žienka žabka

09.09.2019

Poznáte bájku o uvarenej žabke? Teda bájku o tom, že keď vhodíme žabku do horúcej vody, tak vyskočí, ale, keď budeme studenú vodu zohrievať, tak tam zostane a uvarí sa? Reálnosť tohto príbehu bola aj experimentálne dokázaná. Pri pomalom zvyšovaní teploty , keď je rýchlosť otepľovania vody menej ako 0,02ºC za minútu, žabka nevyskočí, ale sa uvarí.Je to preto, lebo [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00, aktualizované: 07:40

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 73779x
Priemerná čítanosť článkov: 2459x

Autor blogu

Kategórie