Hry, ktoré sa žienky hrajú s chlapíkmi – a niekedy aj naopak V.

29. apríla 2018, cathymane, Nezaradené

Kto sa postará o moju vagínu

/hra na motívy úspešnej reklamy /

 

Na začiatku sa žienka priam bezradne pohybuje po izbe, či inej miestnosti a smutno až znepokojene sa pozerá vôkol a sťaby náhodou si hovorí :

“ Kto sa postará o moju vagínu“.

Je vhodné tento citát z reklamy opakovať niekoľkokrát s ľahko gradujúcou silou hlasu a vložením emócií do zmieneného verbálneho prejavu.

Po tomto úvode vchádza chlapík, ktorý doteraz čírou náhodou načúval za dverami a s nevinným výrazom v tvári povie to očakávané a silné jednoznačné slovo : „ Ja“ .

Môže ale aj použiť holú vetu :“ Ja sa postarám“, či rozvitú : „Ja sa postarám o tvoju vagínu“. V tejto fáze hry / prvé kolo /nie je ešte vhodné použiť formuláciu: „Ja sa postarám o našu vagínu“, lebo túto formuláciu používame až v druhom a ďalších opakovaniach hry.

 

Následne po vyjasnení si pozícií zúčastnených partnerov sa chlapík priblíži , či priplíži k žienke a začne pomaly odbaľovať a objavovať lono žienky. Vhodnou edukatívnou pomôckou môže byť aj  talianska filmová klasika: Bože, ako hlboko som klesla.

Po väčšej, či menšej chvíli sa chlapík prepracuje na kožu / tí so zlyhávajúcou, či posunutou priestorovou orientáciou na kozu/ a hop ho, čo uvidí? No, človek by neveril, no je to predsa naša malá, smutná, neukojená, očarujúca, očakávajúca a občas posadnutá zháňaním starostlivosti a obdivu pre seba, no predsa naša kamarátka vagínka. Po objavení kámošky vagínky chlapík použije všetky nástroje uvedené v hre 69, pričom zo strany chlapíka je vhodné maximálne použiť aj mužský vercajg / pre neznalých problematiky upresnenie: ten kúsok mäsa vyše kolien, niže pása /.

Technicky vzato sa starostlivosť prevádza vo forme komplexného vaginálneho ošetrenia, vyšetrenia aj internej masáže. Víťazom hry sa stáva kto? No predsa naša malá kámoška vagínka! Ostatní zúčastnení zostanú príjemne zúčastnení.