Založ si blog

Hry, ktoré sa žienky hrajú s chlapíkmi – a niekedy aj naopak VIII.

Masáž našej kamarátky vagínky
Je vhodné sa našej malej kamarátke sa milo prihovárať v zmysle: ahoj, ako dobre dneska vyzeráš, si taká jemnučká, sviežučká, chutnučká, očarujúca, čarokrásna, ty môj kvietoček ružovučký, ty moja škáročka najkrajšia… Je vhodné tiež použiť zdrobneliny a synonymá na pomenovanie našej kamošky ako : šuštička, žabuľka, pipinka, studnička, malinka, broskynka, mačička a pod. , pričom ale treba zvážiť a len vo vyslovene odôvodnených a na prvý pohľad zrejmých prípadoch použiť síce výstižné, ale väčšinou len čiastočne obľúbené pomenovania ako: pikačulka – vhodné najmä fanušičiek Pikačua, žumpička – v prípade často, priam všeobecne používanej a využívanej škatuľky, v prípade použitia jemného fosforového náteru /jeho ideálnym zdrojom je mužské semeno, dostatočne osušené /, je vhodný názov : ty moja lampička, a ak je naša škatuľka po predchádzajúcom extempore zlepená, tak je priam symbolický názov ty moja maličká lepička, a na opak, ak je po predchádzajúcich niekoľkohodinových až niekoľkodňových výkonoch vyškerená sťa studňa nedozierna, tak ideálnym oslovením je : ty moja malá opička. /Prosím nemýliť si s antropologickým predchodcom človeka, i keď: Historia est magistra vitae.
V prípade zrejmého bobríka radšej držíme bobríka mlčanlivosti.
Po vhodnom oslovení sa chytíme práce. Používame pri tom /pri práci / nošťok, jazýčok, prstíčok, papuľku a jemnými, ideálne krúživými dostredivými pohybmi – tu nemáme problém určiť, čo je stredom, to teda nie – vykonávame predmetnú masáž. Len vo výnimočných prípadoch je nutné použiť nejaký olej alebo gel, väčšinou stačí jemná výmena orgánových tekutín medzi vagínkou a ústami, ideálne je viacej krát opakovaná, čo je vysoko cenené hlavne z preventívno – imunitného hľadiska. Takže našu krásnu škatuľku vymasírujeme tak, že zabudne, kde jej hlava stojí / teda klitorišťok/ a dostane, čo sa do nej zmestí.
Víťazom hry je lono našej bohyne.
Upozornenie: ak pri láskaní / masáži / používame naraz aj nos aj ústa, tak sa najprv nadýchneme a až potom / podľa kapacity pľúc / tak do minútky – lebo keď sa moceme v škatuľke, tak sa rýchlo zabúda na čas – masírujeme. Stali sa ale prípady, že neuvážene po výdychu dadržaný chlapík pristúpil k vnoreniu svojho nosa a úst a po chvíli, keď sa v nej nadýchol, tak vytvoril podtlak a tým došlo k silnejšiemu vnoreniu, čo vyvolalo lapanie po vzduchu a tým zase silnejšie vnorenie a tento kolobeh sa uzavrel preblesknutím poslednej infošky v chlapíkovom mozgu / myslíme ten odkrvený hore, nie ten prekrvený dole / Citujeme: No, teraz som už ale v riadnej prekérnej situácii … a len šťastná náhoda, keď nervózna partnerka, zaskočená predčasným predorganizmickým ukončením masážnej činnosti, zachránila partnerovi život pred jeho síce príjemným, ale predsa skonom.
Preto ešte raz : Veľký pozor!
Technicky sa udialo vytlačenie chlapíka za plecia žienkinými nohami a chlapík sa doslovne druhý raz narodil. Ale rozdýchal to rýchlo, čo považujeme za flagrantný dôkaz liečivých a povzbudzujúcich účinkov tekutej vaginálnej produkcie, ktorú aj týmto doporučujeme ako delikatesu.

Princeznička a kaluže

02.05.2021

Idem si tak na prvého mája so psom na prechádzku. Teda nie so psom, ale so sučkou, i keď to nemení pointu a podstatu prvomájového diania. Takou malou všetečnou jazvedčíčkou Leušou. Po poľnej ceste, kde po ranňajšom daždi sa ligotali v každej vyjazdenej jame prvomájové kaluže. Krásny to pohľad. A zrazu z čista jasna z hlavnej cesty odbočilo na poľnú krásne Volvo s [...]

Virgin

04.11.2019

Keďže okrem iného aj masírujem, bol mi dopriaty aj jeden skutočne neskutočný zážitok. Prišla mi na masáž jedna krásna deva. Severanka. S rešpektom vošla do kóje a uvidel som zmätok v jej nežných očiach pri pohľade na masážne lehátko. S mojou angličtinou som jej ukázal, kde si položí hlavičku, kde nohy, vybrali sme masážny olej , upokojil som ju, že bez jej wardrobe [...]

Žienka žabka

09.09.2019

Poznáte bájku o uvarenej žabke? Teda bájku o tom, že keď vhodíme žabku do horúcej vody, tak vyskočí, ale, keď budeme studenú vodu zohrievať, tak tam zostane a uvarí sa? Reálnosť tohto príbehu bola aj experimentálne dokázaná. Pri pomalom zvyšovaní teploty , keď je rýchlosť otepľovania vody menej ako 0,02ºC za minútu, žabka nevyskočí, ale sa uvarí.Je to preto, lebo [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 73583x
Priemerná čítanosť článkov: 2453x

Autor blogu

Kategórie