Založ si blog

Hry, ktoré sa žienky hrajú s chlapíkmi – a niekedy aj naopak VIII.

Masáž našej kamarátky vagínky
Je vhodné sa našej malej kamarátke sa milo prihovárať v zmysle: ahoj, ako dobre dneska vyzeráš, si taká jemnučká, sviežučká, chutnučká, očarujúca, čarokrásna, ty môj kvietoček ružovučký, ty moja škáročka najkrajšia… Je vhodné tiež použiť zdrobneliny a synonymá na pomenovanie našej kamošky ako : šuštička, žabuľka, pipinka, studnička, malinka, broskynka, mačička a pod. , pričom ale treba zvážiť a len vo vyslovene odôvodnených a na prvý pohľad zrejmých prípadoch použiť síce výstižné, ale väčšinou len čiastočne obľúbené pomenovania ako: pikačulka – vhodné najmä fanušičiek Pikačua, žumpička – v prípade často, priam všeobecne používanej a využívanej škatuľky, v prípade použitia jemného fosforového náteru /jeho ideálnym zdrojom je mužské semeno, dostatočne osušené /, je vhodný názov : ty moja lampička, a ak je naša škatuľka po predchádzajúcom extempore zlepená, tak je priam symbolický názov ty moja maličká lepička, a na opak, ak je po predchádzajúcich niekoľkohodinových až niekoľkodňových výkonoch vyškerená sťa studňa nedozierna, tak ideálnym oslovením je : ty moja malá opička. /Prosím nemýliť si s antropologickým predchodcom človeka, i keď: Historia est magistra vitae.
V prípade zrejmého bobríka radšej držíme bobríka mlčanlivosti.
Po vhodnom oslovení sa chytíme práce. Používame pri tom /pri práci / nošťok, jazýčok, prstíčok, papuľku a jemnými, ideálne krúživými dostredivými pohybmi – tu nemáme problém určiť, čo je stredom, to teda nie – vykonávame predmetnú masáž. Len vo výnimočných prípadoch je nutné použiť nejaký olej alebo gel, väčšinou stačí jemná výmena orgánových tekutín medzi vagínkou a ústami, ideálne je viacej krát opakovaná, čo je vysoko cenené hlavne z preventívno – imunitného hľadiska. Takže našu krásnu škatuľku vymasírujeme tak, že zabudne, kde jej hlava stojí / teda klitorišťok/ a dostane, čo sa do nej zmestí.
Víťazom hry je lono našej bohyne.
Upozornenie: ak pri láskaní / masáži / používame naraz aj nos aj ústa, tak sa najprv nadýchneme a až potom / podľa kapacity pľúc / tak do minútky – lebo keď sa moceme v škatuľke, tak sa rýchlo zabúda na čas – masírujeme. Stali sa ale prípady, že neuvážene po výdychu dadržaný chlapík pristúpil k vnoreniu svojho nosa a úst a po chvíli, keď sa v nej nadýchol, tak vytvoril podtlak a tým došlo k silnejšiemu vnoreniu, čo vyvolalo lapanie po vzduchu a tým zase silnejšie vnorenie a tento kolobeh sa uzavrel preblesknutím poslednej infošky v chlapíkovom mozgu / myslíme ten odkrvený hore, nie ten prekrvený dole / Citujeme: No, teraz som už ale v riadnej prekérnej situácii … a len šťastná náhoda, keď nervózna partnerka, zaskočená predčasným predorganizmickým ukončením masážnej činnosti, zachránila partnerovi život pred jeho síce príjemným, ale predsa skonom.
Preto ešte raz : Veľký pozor!
Technicky sa udialo vytlačenie chlapíka za plecia žienkinými nohami a chlapík sa doslovne druhý raz narodil. Ale rozdýchal to rýchlo, čo považujeme za flagrantný dôkaz liečivých a povzbudzujúcich účinkov tekutej vaginálnej produkcie, ktorú aj týmto doporučujeme ako delikatesu.

Princeznička a kaluže

02.05.2021

Idem si tak na prvého mája so psom na prechádzku. Teda nie so psom, ale so sučkou, i keď to nemení pointu a podstatu prvomájového diania. Takou malou všetečnou jazvedčíčkou Leušou. Po poľnej ceste, kde po ranňajšom daždi sa ligotali v každej vyjazdenej jame prvomájové kaluže. Krásny to pohľad. A zrazu z čista jasna z hlavnej cesty odbočilo na poľnú krásne Volvo s [...]

Virgin

04.11.2019

Keďže okrem iného aj masírujem, bol mi dopriaty aj jeden skutočne neskutočný zážitok. Prišla mi na masáž jedna krásna deva. Severanka. S rešpektom vošla do kóje a uvidel som zmätok v jej nežných očiach pri pohľade na masážne lehátko. S mojou angličtinou som jej ukázal, kde si položí hlavičku, kde nohy, vybrali sme masážny olej , upokojil som ju, že bez jej wardrobe [...]

Žienka žabka

09.09.2019

Poznáte bájku o uvarenej žabke? Teda bájku o tom, že keď vhodíme žabku do horúcej vody, tak vyskočí, ale, keď budeme studenú vodu zohrievať, tak tam zostane a uvarí sa? Reálnosť tohto príbehu bola aj experimentálne dokázaná. Pri pomalom zvyšovaní teploty , keď je rýchlosť otepľovania vody menej ako 0,02ºC za minútu, žabka nevyskočí, ale sa uvarí.Je to preto, lebo [...]

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 73808x
Priemerná čítanosť článkov: 2460x

Autor blogu

Kategórie