Založ si blog

Hry , ktoré sa žienky hrajú s chlapíkmi – a niekedy aj naopak I.

Kto bude prvý v posteli?

Pri tejto hre kladieme dôraz na športového ducha – a na rýchlosť a komplexnosť.

Pri predpokladanom približne rovnakom počte odevných súčastí žienky a chlapíka si po odštartovaní hry dohodnutým povelom

/ napr. Štart!, Hop do postieľky!, No tak už hybajme anjelik!, Poďme na vec ! a pod./

Varianta A

Oblečenie len strhávame a rozhadzujeme okolo seba a postele za účelom čo najrýchlejšieho skoku vyzlečeného tela do postele …

Varianta B

Strhnuté oblečenie ukladáme na vopred dohodnutú stranu postele, resp. na nočný stolík.

Podvarianta B1

Uložíme aj časť / veľkosť časti zvážime pri vyzliekaní/ oblečenia partnera – ideálne na jeho stranu, pričom však neobmedzujeme partnera pri vyzliekaní.

Finále po vyzlečení /+ uložení oblečenia /  – vhupneme do postele!

Chlapík na pravú stranu z pohľadu z postele, a žienka na ľavú. Je vhodné, keď si toto pravidlo partneri pred zahájením hry dohodnú a ozrejmia, aby nedochádzalo v zápale hry k vzájomným atakom.

 

Upozornenie č. 1.

Žienke, ktorá nerozozná, resp. si pletie strany, teda svoje ruky, čo môžeme zistiť napr. pri šoférovaní, môžeme v jazyku, ktorému žienka rozumie, alebo vhodným piktogramom, označiť jej, teda tú správnu stranu postele pre jej doskok.

Upozornenie č. 2.

Prehrávajúci partner nesmie, ak je už víťaz v posteli, skočiť na partnera, ale šuchne sa na svoju, potiažmo voľnú stranu.

 

Vyzliekací doplnok č. 1.

Pre zachovanie objektivity súťažného ducha si partneri nevyzliekajú piersing, náušnice, krúžky z nosa, umelé zuby a pod.

 

Vyzliekací doplnok č. 2.

Neskúsení, resp. prvý krát súťažiaci partneri sa môžu dohodnúť na ponechaní časti odevu /nohavičky, ponožka, podväzkový pás a pod./ ktorá dokáže zmierniť určitý pocit hanby či neistoty, a upriami energiu na hru.

 

Technický dodatok:

Pri voľbe osvetlenia prihliadame na prianie žienky, väčšinou si pri hrách žiadajú tlmenejšie svetlo, ale dbáme na to, aby bolo dostatočné, aby sa nestalo, že v zápale hry omylom vyzlečieme partnera, pretože dobre nevidíme a od vzrušenia ani necítime, a tým sa vlastne diskvalifikujeme a samozrejme potom hru vyhráva partner.

Nuž a na záver sa patrí, aby sa víťaz hry udobril s porazeným partnerom…

Princeznička a kaluže

02.05.2021

Idem si tak na prvého mája so psom na prechádzku. Teda nie so psom, ale so sučkou, i keď to nemení pointu a podstatu prvomájového diania. Takou malou všetečnou jazvedčíčkou Leušou. Po poľnej ceste, kde po ranňajšom daždi sa ligotali v každej vyjazdenej jame prvomájové kaluže. Krásny to pohľad. A zrazu z čista jasna z hlavnej cesty odbočilo na poľnú krásne Volvo s [...]

Virgin

04.11.2019

Keďže okrem iného aj masírujem, bol mi dopriaty aj jeden skutočne neskutočný zážitok. Prišla mi na masáž jedna krásna deva. Severanka. S rešpektom vošla do kóje a uvidel som zmätok v jej nežných očiach pri pohľade na masážne lehátko. S mojou angličtinou som jej ukázal, kde si položí hlavičku, kde nohy, vybrali sme masážny olej , upokojil som ju, že bez jej wardrobe [...]

Žienka žabka

09.09.2019

Poznáte bájku o uvarenej žabke? Teda bájku o tom, že keď vhodíme žabku do horúcej vody, tak vyskočí, ale, keď budeme studenú vodu zohrievať, tak tam zostane a uvarí sa? Reálnosť tohto príbehu bola aj experimentálne dokázaná. Pri pomalom zvyšovaní teploty , keď je rýchlosť otepľovania vody menej ako 0,02ºC za minútu, žabka nevyskočí, ale sa uvarí.Je to preto, lebo [...]

Vetroň v Prievidzi

V Martine mal spadnúť vetroň, smerujú tam záchranári

04.05.2024 19:53

Na sociálnej sieti o tom informovali z operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Počasie / Dáždnik / Dážď /

Po prietrži mračien vyhlásia v Partizánskom mimoriadnu situáciu

04.05.2024 18:48, aktualizované: 19:58

Voda zatopila viacero pivníc a ďalších priestorov. Výšku škody primátor odhadnúť nevedel.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 73890x
Priemerná čítanosť článkov: 2463x

Autor blogu

Kategórie