Založ si blog

Hry, ktoré sa žienky hrajú s chlapíkmi – a niekedy aj naopak III.

Ochutnávka bozkom

 

Chlapík pri tejto hre svoj jazyk postupne zasúva do žienkinej  papuľky /ideálne vzájomne/ a vychutnáva si žienkine pery, jazykom pohladí žienkine zúbky /v prípade, ak podozrivo dlho ich hľadá a tobôž ak nie sú, je to signál na zvýšenú opatrnosť – buď sa jedná o vekovo vzdialenejšiu osobu, alebo – a to je dosť krajná možnosť –  to nemusí byť žienkina papuľka … a preto nie je od veci nechať aspoň tlmené svetlo pre preventívnu elimináciu tejto určite nie nepríjemnej, ale do tejto cielenej hry nezaradenej možnosti/.

Pokračujeme nežne ďalej – ďasná, jazyk a jemne masírujeme vnútro ústnej dutiny žienky, pričom občas vcucneme špičku / áno, dobre ste čítali : š !/ jazyka partnerky a potom povolíme podtlak vcucnutia.

Ale!

Dávame pozor na silu vcucnutia, lebo toto nie je mušlička – a teda myslíme klasicky ponímanú mušličku = škebľu, a nie škebliacu sa mušličku – ale teda tú mušličku, ktorú ochutíme citrónom a vcucneme v reštaurácii s morskými príšerkami. Tým samozrejme nechceme povedať, že sa aj jazýček nedá vcucnúť v reštaurácii a tiež, že morské, či prímorské príšerky je možné stretnúť a ochutnať len v reštaurácii, ale tieto varianty až extrémne rozširujú mantinely tejto hry, a tak sa nimi nebudeme nateraz zaoberať.

Prehráva ten, kto už nevládze pokračovať a necháva sa doslova vycucať.

Doplnok k jazykovým hrám:

partneri už väčšinou pred príchodom záverečnej fázy hry vycítia pomalé ochabovanie ich vercajgu a preto je vhodné proťajšku naznačiť tento stav a hru ukončiť pred svojim jazykovým kolapsom  a skúsiť  sa rozísť  pre dobro veci radšej s remízou.

Princeznička a kaluže

02.05.2021

Idem si tak na prvého mája so psom na prechádzku. Teda nie so psom, ale so sučkou, i keď to nemení pointu a podstatu prvomájového diania. Takou malou všetečnou jazvedčíčkou Leušou. Po poľnej ceste, kde po ranňajšom daždi sa ligotali v každej vyjazdenej jame prvomájové kaluže. Krásny to pohľad. A zrazu z čista jasna z hlavnej cesty odbočilo na poľnú krásne Volvo s [...]

Virgin

04.11.2019

Keďže okrem iného aj masírujem, bol mi dopriaty aj jeden skutočne neskutočný zážitok. Prišla mi na masáž jedna krásna deva. Severanka. S rešpektom vošla do kóje a uvidel som zmätok v jej nežných očiach pri pohľade na masážne lehátko. S mojou angličtinou som jej ukázal, kde si položí hlavičku, kde nohy, vybrali sme masážny olej , upokojil som ju, že bez jej wardrobe [...]

Žienka žabka

09.09.2019

Poznáte bájku o uvarenej žabke? Teda bájku o tom, že keď vhodíme žabku do horúcej vody, tak vyskočí, ale, keď budeme studenú vodu zohrievať, tak tam zostane a uvarí sa? Reálnosť tohto príbehu bola aj experimentálne dokázaná. Pri pomalom zvyšovaní teploty , keď je rýchlosť otepľovania vody menej ako 0,02ºC za minútu, žabka nevyskočí, ale sa uvarí.Je to preto, lebo [...]

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 73823x
Priemerná čítanosť článkov: 2461x

Autor blogu

Kategórie