Založ si blog

Hry, ktoré sa žienky hrajú s chlapíkmi – a niekedy aj naopak IV.

Šesťdesiatdevina /69/

 

V tejto hre medzi žienkou a chlapíkom sa jedná v podstate o klasické bozkávanie a ochutnávanie partnera. Len je tu maličký detailík, ktorý je flagrantne naznačený polohou guliek na predmetných čísliciach 6 a 9  spojených v symetrickej číslovke 69, ktorá nie je prvočíslom.

Je to priam symbolické, že sa nejedná o prvočíslo, aj keď každé číslo sa udeje raz prvý krát, že?

Túto hru je veľmi vhodné si viacej krát zopakovať pre jej hlbšie pochopenie a  samozrejme, áno, aj hlbšie vychutnanie.

Pre tých menej chápanlivejších, resp. neskúsenejších hráčov nebudeme tajiť, že pointa hry tkvie v tom, že sa nedívame partnerovi do oboch očí, ale v podstate len do jedného oka.

V prípade žienky je to pohľad do oka jednookého hada /pre bližšie vysvetlenie pozri Juliu Roberts v Neveste na úteku/. V prípade chlapíka je vhodné si pripomenúť a ozrejmiť spoluprácu Michaela Douglasa so Sharon Stone v Basic instincte 1, hlavne v legendárnej posteľnej scéne dnes už klasického výučbového filmu.

Toto je ale len štartovacia pozícia. Z nej sa ochutnávaním jednoočiek partneri snažia zistiť, čo to preboha ten proťajšok pred nimi tam dole skrýva, a čírou náhodou, keď má teraz gebuľku už tam dole, tak mu to skúmanie až tak dobre nejde. Pri práci, teda pri objavovaní a následnom skúmaní jednookého objektu používame jazyk, pery, nos, prsty, bradu, vnútornú aj vonkajšiu stranu líca. V rámci možností prijímame a aspoň čiastočne vraciame / teda nevraciame v zmysle dávenia, ale dávame v zmysle vracania / nami ochutnanú a nami ochutenú tekutinu partnera naspak partnerovi – volá sa to prirodzená recirkulácia / v niektorej staršej literatúre je uvedená aj pod archaizmom : recirkulácia prirodzenia – tento termín môžeme použiť pre spestrenie hry/.

Prehráva ten partner, ktorý má plnú pusu a už nevie čo s tým…

 

Princeznička a kaluže

02.05.2021

Idem si tak na prvého mája so psom na prechádzku. Teda nie so psom, ale so sučkou, i keď to nemení pointu a podstatu prvomájového diania. Takou malou všetečnou jazvedčíčkou Leušou. Po poľnej ceste, kde po ranňajšom daždi sa ligotali v každej vyjazdenej jame prvomájové kaluže. Krásny to pohľad. A zrazu z čista jasna z hlavnej cesty odbočilo na poľnú krásne Volvo s [...]

Virgin

04.11.2019

Keďže okrem iného aj masírujem, bol mi dopriaty aj jeden skutočne neskutočný zážitok. Prišla mi na masáž jedna krásna deva. Severanka. S rešpektom vošla do kóje a uvidel som zmätok v jej nežných očiach pri pohľade na masážne lehátko. S mojou angličtinou som jej ukázal, kde si položí hlavičku, kde nohy, vybrali sme masážny olej , upokojil som ju, že bez jej wardrobe [...]

Žienka žabka

09.09.2019

Poznáte bájku o uvarenej žabke? Teda bájku o tom, že keď vhodíme žabku do horúcej vody, tak vyskočí, ale, keď budeme studenú vodu zohrievať, tak tam zostane a uvarí sa? Reálnosť tohto príbehu bola aj experimentálne dokázaná. Pri pomalom zvyšovaní teploty , keď je rýchlosť otepľovania vody menej ako 0,02ºC za minútu, žabka nevyskočí, ale sa uvarí.Je to preto, lebo [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 73820x
Priemerná čítanosť článkov: 2461x

Autor blogu

Kategórie