Založ si blog

Hry, ktoré sa žienky hrajú s chlapíkmi – a niekedy aj naopak IX.

Prebuď v sebe šelmu s Magnum double, krásna to myšlienka a ešte krajšia realizácia.
Chlapík kúpi zopár double magnumov ( v ďalšom len nanuky) alebo niečo obdobné, účel plniace, ideáne je , ak obaja majú na to chuť, a ideálna je nefalšovaná pažravosť.
Takže jeden hráč si uchmatne nanuk a s nadpriemernou afektivitou ( v zmysle výrazových prostriedkov servírovaných v reklame) si na ňom pochutnáva pred hladným zrakom partnera. Ten, tiež je len človek, tak nevydrží a pridá sa k ochutnávaniu a olizovaniu nanuku. No ale keďže nanuk je len jeden a nadržaní labužníci dvaja, chuť na ochutnávanie pomaly progresívne s ubúdajúcim nanukom rastie až prerastie do aplikácie zákona džungle – v demokratickej spoločnosti ľudovo povedané : silnejší vyhráva, či vojenského porekadla: kto zaváha, nežere.
Pre objektivitu hry je vhodné, keď nanuk nedrží jeden z partnerov, ale ten je upevnený nezávisle od oboch na viditeľnom a dostupnom mieste. Závisí od oboch partnerov, či budú „ v boji“ o nanukový žvanec ich nástrojmi len ústa, či aj iné časti tela, čo však môže pridať hre grády. Hra poväčšine skončí, keď sa skonzumuje chladivé potešenie, ale môže ešte pokračovať ochutnávaním, resp. odmagnumovaním okyckaných častí partnerovho tela. Toť klasika.

Na vyšší level je vhodné sa išpirovať inou klasikou, a to filmom s Michaelom Douglasom a Kathleen Turner – Vojna Roseovcov, ktorý podstatne rozšíri možný obzor techník hry.
Vyššie uvedená verzia hry je samozrejme verzia pre začiatočníkov, potiažmo light verzia pre hravé páry. A preto si povedzme viacej o hard odnoži tejto zaujímavej hry.
Plnohodnotná verzia tejto hry sa začína tak, že chlapík sa nežne, priam ledabolo hrá so žienkou, je až nezvyčajne nežný a láskavý a snaží sa vydržať tak dlho, až otupí žienkinu pozornosť a čaká na svoju príležitosť. Nuž a chlapík má v svojom zákulisí nachystaný primerane chladný nanučík.Tento vo vhodnej chvíli – napr. boskávanie, keď žienka má zavreté oči, hladkanie žienkinej šije, jemný, priam nedbalý dotyk pŕs, objatie s pokĺznutím ruky až na spodok chrbtice s následným jemným pohladením jej nádherného okolia – toto sú všetko prípravné činnosti s odvedením žienkinej pozornosti od hlavného momentu hry: strčenie príjemne chladného nanuku žienke medzi kozy.

Potom ale pozor!
Krásna láska sa premení (tzv. blesková transformácia) na vreštiace zviera – skutočne nastane reklamný moment : Release the beast!
A zviera je škrabajúce, hryzúce, nadávajúce a vyhrážajúce sa. To je moment, keď chlapík musí pozbierať všetku svoju silu a vydržať príliv animálnych záchvatov. Ich trvanie je u rôznych adeptiek rôzne.
Vtedy ale nastáva chvíľa na príležitosť II.
Chlapík sa vrhne na kozy a zhltne nanučík z perfektného podnosu. Veľkou výhodou tejto varianty je tá skutočnosť, že väčšina žienok si nevie olízať vlastné kozičky. Výnimkou sú tzv. jazyčnice, ale to je už iný level. A tak studená topiaca sa pochúťka na teplej netopiacejsa pochúťke pripadne chlapíkovi a on si celý príjemný prúser vylíže.
Ale ešte raz pozor!
Po krátkej chvíli, (u blondýnok primerane dlhšej ), žienka príde na to, že chlapíkovi nejde o ocmúľanie a vzrušenie jej predností, ale len o zožratie nanuku. A tu sa vracia animálny záchvat s porovnateľnou, či ješitne zvýšenou intenzitou. Preto sa nedoporučuje púšťanie žienkiných rúk počas hry, lebo ani takáto pochúťka nestojí za tie škrabance…

Varianta so žienkou blondýnkou classic:
Po strčení nanuku medzi kozičky nastane cca. vyššie popísaná reakcia aj so štandardným doznievaním. Ale keď sa chlapík po doznení animálnych prejavov vrhne na kozičky (aby si zožral korisť) a žienka ešte stále a dlho nechápe , o čo vlastne v hre ide, tak si ju chlapík môže vylízať dočista dočista. Nuž ale milej žienke to stále nedochádza a preto volíme trochu plusovejšie teploty chladnej pochúťky z dôvodného predpokladu niekoľkých možných opakovaných vsúvaní nanukov medzi kozičky, aby nám žienka neprechladla, kým jej dôjde, o čo ide v hre. Ale pokračujeme s ďalším nanukom a strčíme ho medzi kozy a cirkus sa opakuje.
Tu môžu nastať dva momenty:
I. Žienka blondýnečka už po piatom nanuku pochopí, že chlapíkovi ide v prvom rade o nanuk a nie o jej kozičky a nastane znova silný animálny záchvat.
II. Žienka nepochopí pointu ani po x kolách hry – príslušníčky tzv. tvrdého blondýnkovsého jadra ( niekedy trošku pejoratívne nazývané aj natvrdlé blondýnkovské jadro) a dostane zápal plúc. A to predsa žiadny chlapík hráč nechce spôsobiť. Veď takýto scenár skorej patrí do reality šou ako do kľudného partnerského života – veď kto by aj zjedol toľko nanukov z rovnakého podnosu, že?
A preto ešte raz apelujeme na prispôsobenie teploty nanuku predpokladaným scenárom.
A pri predpokladaných opakovaných kolách by teplota nemala byť silno mínusová aj z dôvodu možného narušenia tenkej dekoltovej kožtičky – veď asi každý vie ako to dopadlo s nezbednými chalaniskami v Obecní škole pri lízaní zábradlia.

Ďaľšou nutnou podmienkou hry je, aby žienka mala prsíčka veľkosti dva a vyššie.
Tam je to okay. V prípade, že má žienka jednotky, či nebodaj tzv. cúvajúce jednotky, tak nesmieme pred , a ani počas hry dať dolu žienkinu podprsenku a aby sa nestalo, že vsunieme nanuk medzi prsíčka, ktoré ho nemôžu zadržať a nanuk nám zbehne o bojisko nižšie a to je už tiež vyšší level ( aj keď v reáli nižšie situovaný) hry.
No a pri polohe ležmo sa môže stať, že chlapík si naháňa svoj nanuk na vrešťiacej žienke po celom jej ihrisku , čo može byť zaujímavé napr. pre hokejistov, či iných športovcov, keď si predstavia nanuk ako puk a vztýčené bradavky ako tyčky bránky.

Princeznička a kaluže

02.05.2021

Idem si tak na prvého mája so psom na prechádzku. Teda nie so psom, ale so sučkou, i keď to nemení pointu a podstatu prvomájového diania. Takou malou všetečnou jazvedčíčkou Leušou. Po poľnej ceste, kde po ranňajšom daždi sa ligotali v každej vyjazdenej jame prvomájové kaluže. Krásny to pohľad. A zrazu z čista jasna z hlavnej cesty odbočilo na poľnú krásne Volvo s [...]

Virgin

04.11.2019

Keďže okrem iného aj masírujem, bol mi dopriaty aj jeden skutočne neskutočný zážitok. Prišla mi na masáž jedna krásna deva. Severanka. S rešpektom vošla do kóje a uvidel som zmätok v jej nežných očiach pri pohľade na masážne lehátko. S mojou angličtinou som jej ukázal, kde si položí hlavičku, kde nohy, vybrali sme masážny olej , upokojil som ju, že bez jej wardrobe [...]

Žienka žabka

09.09.2019

Poznáte bájku o uvarenej žabke? Teda bájku o tom, že keď vhodíme žabku do horúcej vody, tak vyskočí, ale, keď budeme studenú vodu zohrievať, tak tam zostane a uvarí sa? Reálnosť tohto príbehu bola aj experimentálne dokázaná. Pri pomalom zvyšovaní teploty , keď je rýchlosť otepľovania vody menej ako 0,02ºC za minútu, žabka nevyskočí, ale sa uvarí.Je to preto, lebo [...]

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 73632x
Priemerná čítanosť článkov: 2454x

Autor blogu

Kategórie