Založ si blog

Ja nemusím, ja ho už vidím – Hry, ktoré sa žienky hrajú s chlapíkmi – a niekedy aj naopak XI.

Táto dnes už nesmrteľná vianočná reklama má síce už nejaký rôčik, no každoročne rozjasní očká budúcich sviatočne vianočne zúčastnených a očakávajúcich čas lásky , pokoja a mieru. A nečuduj sa svete, že táto úspešne zreklamovaná hláška sa stala aj synonymom jednej úspešnej rozkošnej partnerskej hry, o ktorej si aspoň v kocke čo to povieme.
Povrchne by sa dalo povedať, že sa jedná o prienik či kombináciu doteraz uvedených partnerských hier, nebojím sa použiť termín už kultových hier, uvedených na tomto blogu – Hry, ktoré sa hrajú žienky s chlapíkmi od I. až X., ale rozhodne to nie je tak.
Áno vážení, na prvý pohľad to tak môže vyzerať, partneri – žienka s chlapíkom – pri angažovanej účasti v tejto hre prejdú od jemného hladkania, boskávania, postupného a cieleného obnažovania a následného ochutnávania až k neverbálnemu vaginálnemu verbálu :- teda chlapík láska svojimi perami a jazykom lono partnerky za účelom, ako sa vyjadrujeme my starí harcovníci v tejto náročnej, ale o to milšej problematike – rozdráždenia , teda vlastného nakopnutia žienky. Vhodnou stimuláciou na správnych vaginálnych partiách s využívaním celoplošných i cielených bodových dotykov a tlakov vieme navodiť žienke žiadaný stav v závislosti od momentálnej mentálnej a citovej úrovne zúčastnenej ( aspoň fyzicky ) žienky cca v priebehu 5 – 20 minút.
Zaujímavé časové údaje sú pri ešte nerozbalených žienkach – tzv. panny, ktoré sú pri obdobných aktivitách aspoň čiastočne chránené a obmedzované svojim hymenom , teda blankou. V podstate sa jedná o OOPP -osobný ochranný pracovný prostriedok, ktorý však vo funkcii strážcu jaskynky väčšinou vďačne padá ako prvá obeť pri jaskynkovom ataku.
Verbálna reakcia žienky je zvyčajne formulovaná obdobne ako:
„Ty sviniar, ešte!“
Tón je zvyčajne hlbší a hrdelnejší , pretože sa jedná o hrdlo hore, ale občas sa môže stať, že sa ozve aj hrdlo dole s podobnou intonáciou. Niekedy je rozdiel ťažko zistiť, teda zistiť ktoré hrdlo s nami komunikuje, ale poväčšine sa dá spoľahnúť na osvedčenú metodiku rozoznávania, spočívajúcu v pravidle, že zvuky zdola sú chlapíkovi menej zrozumiteľné, teda nie že by celkom nie, to teda nie, to určite nie, len o taký zdibčok menej.
A aj keď účasť hrdla dole je na tejto komunikácii menej zretedelná, určite ju nemôžme považovať za nepodstatnú, a je jej štatisticky prisudzovaná značná významnosť.
Nuž trošilinka sme odbočili, ale vieme, že dom postavený na piesku sa rozborí, a preto sme si dovolili poskytnúť tieto trochu širšie, i keď len teoretické, ale predsa stabilné základy.
Takže, aj keď sú splnené podmienky rozdráždenia a vlastného nakopnutia žienky, treba nutne zabezpečiť ešte jednu podmienku – a to mesiačiky. Nie milé žienky, nemyslíme rozprávku o dvanástich mesiačikoch, toto nie je návod na celoročný grupák, ale tie vaše viac-menej sa pravidelne opakujúce a niekedy so strachom (teda vzhľadom na ich možnú neúčasť) očakávané mesiačiky . Takže pri prebiehaní vaginálnej stimulácie na nežne vyfarbenom lonovom pozadí ( a tu si treba uvedomiť, že červená farba patrí medzi farby teplé a energetizujúce) hlavný aktér chlapík v zmysle spomienky na vyššie uvedenú úspešnú reklamu vo vzácnej chvíli malého oddychu pri interuptovaní vaginálnej stimulácie povie, či vlastne pošepne žienke, že ak bude dobrá, a ešte ( mu) chvíľu podrží, tak potom uvidí červené prasiatko. Iste, v rozprávkach sú prasiatka ružovučké ako napríklad Tri prasiatka, ktoré okabátili vlka, či galantné prasiatko Babe, či prasiatko Peppa, teda vlastne prasačie dievčatko Peppa, ale v našej hre na reklamnú prúpovídku ide už o vyšší level. Ako odpoveď na skutkový stav veci žienka hodí očkom, alebo oboma, alebo koľkými chce, na ksichtík chlapíka nežne farebne poznačený . (Tu si treba pripomenúť, že štandardne sa jedná o odtieň červenej farby, ale v prípade, že by sa jednalo o modrú, tak si chlapík môže blahoželať, že sa dostal na kobylku nejakej šľachtičnej… ) Takže stimuláciou žienkinho zakvitnutého lona chlapík dosiahne, že žienka pri pohľade na chlapíkov červený ksichtík vyriekne druhú časť prúpovídky : Ja nemusím, ja už ho vidím ( a môže obligátne dodať to žienkovské klasické:“ Ty sviniar!, či : Ty sviniar ešte!“

Tu nie sú presne stanovené pravidlá.

Táto duchovne aj fyzicky nasycujúca hra je doporučovaná aj pre milovníkov krvavničiek, pričom z odsledovania a vyhodnotenia vzoriek súťažiacich je zrejmé, že aj z najtvrdších vegetariánov táto hra vykresala labužníkov. Teda lonových labužníkov.

Upozornenie pre náruživé páry:
Ak sa hra hrá v mimomesiačikovom období, potiažmo po menopauze, tak sa doporučuje použiť farebne a konzistenčne primerane príjemnú náhradu ako napr. hustejšie červené vínko, ríbezľový lekvárik, alebo inú ingredienciu, ktorú frndulka znesie. A v zime môžbyť aj jemnučko chilli. Ale vtedy netreba zabúdať , že sa jedná o hru a nie o pomstu…

Princeznička a kaluže

02.05.2021

Idem si tak na prvého mája so psom na prechádzku. Teda nie so psom, ale so sučkou, i keď to nemení pointu a podstatu prvomájového diania. Takou malou všetečnou jazvedčíčkou Leušou. Po poľnej ceste, kde po ranňajšom daždi sa ligotali v každej vyjazdenej jame prvomájové kaluže. Krásny to pohľad. A zrazu z čista jasna z hlavnej cesty odbočilo na poľnú krásne Volvo s [...]

Virgin

04.11.2019

Keďže okrem iného aj masírujem, bol mi dopriaty aj jeden skutočne neskutočný zážitok. Prišla mi na masáž jedna krásna deva. Severanka. S rešpektom vošla do kóje a uvidel som zmätok v jej nežných očiach pri pohľade na masážne lehátko. S mojou angličtinou som jej ukázal, kde si položí hlavičku, kde nohy, vybrali sme masážny olej , upokojil som ju, že bez jej wardrobe [...]

Žienka žabka

09.09.2019

Poznáte bájku o uvarenej žabke? Teda bájku o tom, že keď vhodíme žabku do horúcej vody, tak vyskočí, ale, keď budeme studenú vodu zohrievať, tak tam zostane a uvarí sa? Reálnosť tohto príbehu bola aj experimentálne dokázaná. Pri pomalom zvyšovaní teploty , keď je rýchlosť otepľovania vody menej ako 0,02ºC za minútu, žabka nevyskočí, ale sa uvarí.Je to preto, lebo [...]

Andrej Danko, semafor

Polícia zverejnila po viac ako troch mesiacoch video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 73789x
Priemerná čítanosť článkov: 2460x

Autor blogu

Kategórie