Založ si blog

Ja nemusím, ja ho už vidím – Hry, ktoré sa žienky hrajú s chlapíkmi – a niekedy aj naopak XI.

Táto dnes už nesmrteľná vianočná reklama má síce už nejaký rôčik, no každoročne rozjasní očká budúcich sviatočne vianočne zúčastnených a očakávajúcich čas lásky , pokoja a mieru. A nečuduj sa svete, že táto úspešne zreklamovaná hláška sa stala aj synonymom jednej úspešnej rozkošnej partnerskej hry, o ktorej si aspoň v kocke čo to povieme.
Povrchne by sa dalo povedať, že sa jedná o prienik či kombináciu doteraz uvedených partnerských hier, nebojím sa použiť termín už kultových hier, uvedených na tomto blogu – Hry, ktoré sa hrajú žienky s chlapíkmi od I. až X., ale rozhodne to nie je tak.
Áno vážení, na prvý pohľad to tak môže vyzerať, partneri – žienka s chlapíkom – pri angažovanej účasti v tejto hre prejdú od jemného hladkania, boskávania, postupného a cieleného obnažovania a následného ochutnávania až k neverbálnemu vaginálnemu verbálu :- teda chlapík láska svojimi perami a jazykom lono partnerky za účelom, ako sa vyjadrujeme my starí harcovníci v tejto náročnej, ale o to milšej problematike – rozdráždenia , teda vlastného nakopnutia žienky. Vhodnou stimuláciou na správnych vaginálnych partiách s využívaním celoplošných i cielených bodových dotykov a tlakov vieme navodiť žienke žiadaný stav v závislosti od momentálnej mentálnej a citovej úrovne zúčastnenej ( aspoň fyzicky ) žienky cca v priebehu 5 – 20 minút.
Zaujímavé časové údaje sú pri ešte nerozbalených žienkach – tzv. panny, ktoré sú pri obdobných aktivitách aspoň čiastočne chránené a obmedzované svojim hymenom , teda blankou. V podstate sa jedná o OOPP -osobný ochranný pracovný prostriedok, ktorý však vo funkcii strážcu jaskynky väčšinou vďačne padá ako prvá obeť pri jaskynkovom ataku.
Verbálna reakcia žienky je zvyčajne formulovaná obdobne ako:
„Ty sviniar, ešte!“
Tón je zvyčajne hlbší a hrdelnejší , pretože sa jedná o hrdlo hore, ale občas sa môže stať, že sa ozve aj hrdlo dole s podobnou intonáciou. Niekedy je rozdiel ťažko zistiť, teda zistiť ktoré hrdlo s nami komunikuje, ale poväčšine sa dá spoľahnúť na osvedčenú metodiku rozoznávania, spočívajúcu v pravidle, že zvuky zdola sú chlapíkovi menej zrozumiteľné, teda nie že by celkom nie, to teda nie, to určite nie, len o taký zdibčok menej.
A aj keď účasť hrdla dole je na tejto komunikácii menej zretedelná, určite ju nemôžme považovať za nepodstatnú, a je jej štatisticky prisudzovaná značná významnosť.
Nuž trošilinka sme odbočili, ale vieme, že dom postavený na piesku sa rozborí, a preto sme si dovolili poskytnúť tieto trochu širšie, i keď len teoretické, ale predsa stabilné základy.
Takže, aj keď sú splnené podmienky rozdráždenia a vlastného nakopnutia žienky, treba nutne zabezpečiť ešte jednu podmienku – a to mesiačiky. Nie milé žienky, nemyslíme rozprávku o dvanástich mesiačikoch, toto nie je návod na celoročný grupák, ale tie vaše viac-menej sa pravidelne opakujúce a niekedy so strachom (teda vzhľadom na ich možnú neúčasť) očakávané mesiačiky . Takže pri prebiehaní vaginálnej stimulácie na nežne vyfarbenom lonovom pozadí ( a tu si treba uvedomiť, že červená farba patrí medzi farby teplé a energetizujúce) hlavný aktér chlapík v zmysle spomienky na vyššie uvedenú úspešnú reklamu vo vzácnej chvíli malého oddychu pri interuptovaní vaginálnej stimulácie povie, či vlastne pošepne žienke, že ak bude dobrá, a ešte ( mu) chvíľu podrží, tak potom uvidí červené prasiatko. Iste, v rozprávkach sú prasiatka ružovučké ako napríklad Tri prasiatka, ktoré okabátili vlka, či galantné prasiatko Babe, či prasiatko Peppa, teda vlastne prasačie dievčatko Peppa, ale v našej hre na reklamnú prúpovídku ide už o vyšší level. Ako odpoveď na skutkový stav veci žienka hodí očkom, alebo oboma, alebo koľkými chce, na ksichtík chlapíka nežne farebne poznačený . (Tu si treba pripomenúť, že štandardne sa jedná o odtieň červenej farby, ale v prípade, že by sa jednalo o modrú, tak si chlapík môže blahoželať, že sa dostal na kobylku nejakej šľachtičnej… ) Takže stimuláciou žienkinho zakvitnutého lona chlapík dosiahne, že žienka pri pohľade na chlapíkov červený ksichtík vyriekne druhú časť prúpovídky : Ja nemusím, ja už ho vidím ( a môže obligátne dodať to žienkovské klasické:“ Ty sviniar!, či : Ty sviniar ešte!“

Tu nie sú presne stanovené pravidlá.

Táto duchovne aj fyzicky nasycujúca hra je doporučovaná aj pre milovníkov krvavničiek, pričom z odsledovania a vyhodnotenia vzoriek súťažiacich je zrejmé, že aj z najtvrdších vegetariánov táto hra vykresala labužníkov. Teda lonových labužníkov.

Upozornenie pre náruživé páry:
Ak sa hra hrá v mimomesiačikovom období, potiažmo po menopauze, tak sa doporučuje použiť farebne a konzistenčne primerane príjemnú náhradu ako napr. hustejšie červené vínko, ríbezľový lekvárik, alebo inú ingredienciu, ktorú frndulka znesie. A v zime môžbyť aj jemnučko chilli. Ale vtedy netreba zabúdať , že sa jedná o hru a nie o pomstu…

Princeznička a kaluže

02.05.2021

Idem si tak na prvého mája so psom na prechádzku. Teda nie so psom, ale so sučkou, i keď to nemení pointu a podstatu prvomájového diania. Takou malou všetečnou jazvedčíčkou Leušou. Po poľnej ceste, kde po ranňajšom daždi sa ligotali v každej vyjazdenej jame prvomájové kaluže. Krásny to pohľad. A zrazu z čista jasna z hlavnej cesty odbočilo na poľnú krásne Volvo s [...]

Virgin

04.11.2019

Keďže okrem iného aj masírujem, bol mi dopriaty aj jeden skutočne neskutočný zážitok. Prišla mi na masáž jedna krásna deva. Severanka. S rešpektom vošla do kóje a uvidel som zmätok v jej nežných očiach pri pohľade na masážne lehátko. S mojou angličtinou som jej ukázal, kde si položí hlavičku, kde nohy, vybrali sme masážny olej , upokojil som ju, že bez jej wardrobe [...]

Žienka žabka

09.09.2019

Poznáte bájku o uvarenej žabke? Teda bájku o tom, že keď vhodíme žabku do horúcej vody, tak vyskočí, ale, keď budeme studenú vodu zohrievať, tak tam zostane a uvarí sa? Reálnosť tohto príbehu bola aj experimentálne dokázaná. Pri pomalom zvyšovaní teploty , keď je rýchlosť otepľovania vody menej ako 0,02ºC za minútu, žabka nevyskočí, ale sa uvarí.Je to preto, lebo [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom o prímerí, ktorý je pre Izrael neprijateľný

06.05.2024 19:11, aktualizované: 22:53

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 73902x
Priemerná čítanosť článkov: 2463x

Autor blogu

Kategórie